Végre itthon van új kombájnunk, egy Claas Lexion 760 TerraTrack, melyet az Axiál Kft bemutató flottájából vásároltunk!

A korábbi 630-as modelltől nem csak méretben és kapacitásban több, hanem számos új funkciót tartalmaz! A teljesség igénye nélkül: TerraTrack hevederes járószerkezet és Claas 4-track összkerékhajtás, amivel a legnagyobb sárban, a legpuhább homokon és a legmeredekebb domboldalakon is el tudunk menni minimális talajtaposás mellett! RTK-képes GPS, ami tökéletes csatlakozó sorokat jelent, és képes a vetőgéptől átvett nyomvonalakat használni, így jól illeszthető CTF rendszerekhez, 3D-rosta mozgatás, 4D-s lejtőkompenzálás, és teljes Cemos hogy mindig minden pillanatban veszteségmentesen és kitűnő minősségben arasson a legváltozatosabb körülmények között is! Törekterítő és ExtraFineCut szecskázó aktív terítéssel, dőlés- és szélkompenzlálssal, hogy a szármaradványkezelés ideális legyen!

Új, 9,3 m-es szalagos flexibilis Claas Convio-Flex vágóasztallal, mellyel tökéletesen, minimális veszteségekkel lehet gabonát, dőlt gabonát, repcét (amihez természetesen van kétoldali repcekasza, oldal-és hátfalmagasítás, terelőcsiga), szóját, borsót, babot fűmagot vagy bármi más különleges igényeket támasztó növényt aratni!

Új 12 soros Claas Corio Conspeed kukoricaasztallal, mely AutoContour-al, sortapogató kormányzással kikapcsolható szárzúzórendszerrel kukoricában az új gépünk hatalmas teljesítményre lesz képes, átrakókocsival kiegészítve egymagában is napi 50 hektár fölé mehet a területteljesítmény! Tűkön ülünk, hogy kipróbálhassuk! Természetesen a teljes CEMOS itt is segítségünkre lesz, hogy szemtörés és szemveszteség nélkül, mégis a határon járatva tudjunk dolgozni!

Napraforgóban pedig a tavaly már megvásárolt, szintén 12 soros NAS napraforgóadepterrel fogunk dolgozni, szintén napi 40-60 hektár területteljesítménnyel.

Hamarosan előszerződési akciót fogunk hirdetni, a részletek jelenleg még kidolgozás alatt állnak!

Addig is keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken!